Nieuwsbericht 17 oktober 817e Zuidlaardermarkt || vrijwilligers gevraagd

Gepubliceerd op: 31 mei 2017

Voor de maandagavond/nacht zoekt de gemeente vrijwilligers voor het bemensen van diverse posten rondom het marktterrein.

Op de maandagavond, voorafgaand aan de Zuidlaardermarkt, wordt het marktterrein vanaf 20.30 uur afgesloten. Vrijwilligers nemen dan posten in rondom het marktterrein. Hun werkzaamheden bestaan grofweg uit:

  • het voorkomen, dat dieren op dinsdag vóór 06.00 uur op de markt worden gebracht
  • het afsluiten van wegen voor het gemotoriseerd verkeer. Het betreft alleen de afsluiting van wegen door middel van dranghekken en het "bemensen" daarvan. Verkeer-regelend optreden is niet aan de orde.

Het bezetten van de posten vereist van de vrijwilliger wel overwicht en doortastendheid. Dit vraagt dat de leeftijd van de vrijwilliger tenminste 20 jaar moet zijn.

Bezetting
De voorkeur gaat uit naar één club/vereniging die de gehele "nachtpatrouille" op zich gaat nemen. Daarvoor zijn ongeveer 40 personen (inclusief 2 coördinatoren / verbindingsmensen) nodig.
Inzet wordt gevraagd van 19:30 uur tot 07:00 uur. Een aantal posten moet tot 11:00 uur worden "bemenst".

Veiligheid
Alle posten staan via een portofoon met elkaar in verbinding. Eén coördinator is gestationeerd in de commandowagen van de politie/EHBO. Daarnaast wordt een uitgebreide instructie verzorgd, aangevuld met een taakomschrijving.

Als vergoeding voor de inzet is een bedrag van € 6.915,00, beschikbaar.

Meer weten?
Neem dan telefonisch contact met marktmeester Jaap Mellema. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente: 0592 – 26 66 62 .

Meewerken aan de 817e en volgende Zuidlaardermarkten stuur dan voor maandag 12 juni een e-mail aan marktmeesters@tynaarlo.nl

 

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig

Contact

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de markt-/kermisbeheerder:
Jaap Mellema:
E-mail: Marktmeesters@tynaarlo.nl
Telefoon 0031(0)592-266 662

Routeplanner: de routeplanner
(naar: Marktstraat - 9471 AE Zuidlaren)

Website gemeente Tynaarlo:
www.tynaarlo.nl

Contact (English)              Kontakt (Deutsch)